Een heerlijke pasta
Met pasta kan je alle kanten uit. Varieer zowel met de vorm als met de smaken.
Vlees, vis, of enkel groenten.





Basisrecept
Basisrecept om zelf pasta te maken.
A-Z
- Bloggerslunch met Janneke Philippi
- Cannelloni met snijbiet
- Fideuà
- Gehakt-groentesaus voor bij pasta
- Gevulde conchiglioni
- Gevulde pasta: Ravioli met prociuto, zongedroogde tomaten, basilicum en mozarella. The naked chef (Jamie Oliver)
- Gnocchi met spinazie en gorgonzola
- Home made pasta: eenvoudiger dan je denkt
- Lasagne de la casa: mmm lekker!
- Met liefde gemaakt: pasta met gehaktballetjes 🍝 ❤
- Onepot pasta met kerstomaatjes en chorizo
- Pasta "Primavera" met groene en witte asperges.
- Pasta alla norma, pasta met aubergine
- Pasta met avocado, match made in heaven.
- Pasta met broccoli en ansjovis
- Pasta met courgette en kappertjes
- Pasta met geroosterde paprika en feta of geitenkaas
- Pasta met kip en champignons
- Pasta met kip en spruitjes: een heerlijke combinatie
- Pasta met pompoen en feta, een perfecte combinatie
- Pasta met scampi en grijze garnalen:
- Pasta met spinazie en gamba’s (of scampi)
- Pasta met tomaat, het eenvoudigste recept
- Pasta met witloof, bacon en blauwe kaas
- Pasta met worst en broccoli = winterpasta
- Pasta pesto genovese, een Italiaanse klassieker
- Pastarol met pompoen en geitenkaas
- Pastasalade met pesto, groene boontjes en avocado
- Penne al forno met gehaktballetjes
- Pesto Genovese
- Pesto van kale (boerenkool)
- Pizza
- Pizza met mozzarella, vijgen, ham en rucola
- Pompoenverhaal deel 3: Pompoenravioli
- Ravioli met witte pens en pompoen
- Scampi’s in sausje met pastis en zwarte pasta
- Spaghetti carbonara met asperges
- Spaghettitaart, mmm.
- Tagliatelle al sugo
- Tagliatelli met erwten en witte wijn saus
- Think pink… met bietjes
- Thuis koken met Ferran Adrià