Heerlijke verantwoorde vis!

A-Z
- Beignets van zoute kabeljauw en spinazie
- Calamari frito – gefrituurde inktvisringen
- De vismijn van Zeebrugge: vanuit de zee op je bord
- Gamba blanca (cocida)
- Garnaalsalade met mango en avocado
- Gegratineerde oesters
- Gestoomde oesters
- Gestoomde zeebrasem met gember, chilipeper en bosui
- Klassiek vispannetje
- Lastminute trio van hapjes
- Mediterrane visstoofschotel
- Mejillones con ajo, limon y pérejil: mosselen met look, citroen en peterselie
- Mejillones de Galicia (mosselen uit Galicië)
- Mosselen: review en gepaneerde mosselen
- Scampi in een kokossausje
- Skrei of Noorse kabeljauw
- Thaise mosselen
- Thaise viscurry: Snel, makkelijk en supper lekker
- Tonijnsteak: ja of nee? Een dilemma als foodie
- Vis met paprikasaus
- Vis verde
- Visfricassee onder een krokant hoedje
- Zalm Bridget Jones van Yotam Ottolenghi
- Zalm met aardappelen en venkel uit de oven
- Zalm met bier, prei en asperges
- Zalm Tataki



