Olijvenkrokantje
Wat heb je nodig?
- 200 ml sap van zwarte olijven blik
- 100 ml zonnebloemolie of andere
- 20 gr tarwebloem
- 100 g olijven
Wat moet je doen?
- Mix 100 g zwarte olijven met 200 ml sap van de zwarte olijven (uit blik)
- Laat uitlekken in een vergiet (de olijvenpulp gebruiken we hier niet)
- Weeg 100 ml sap af en meng met 100 ml olie.
- Voeg ook de bloem toe en mix goed.
- Doe het mengsel in een doseerflesje.
- Verwarm een pan op matig vuur en giet met behulp van het dosenerflesje het mengsel in het midden van de pan.
- Bak de "koraal" tot alle belletjes zijn verdwenen en haal uit de pan.
- Laat uitlekken op keukenpapier.
- Bewaar in een luchtdichte doos.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Laat ons weten hoe het was in een reactie hieronder
of vermeld @donnacaramella / tag #donnacaramella!