Super Mario taart

In april vroeg een collega of ik het niet leuk zou vinden om een Super Mario taart te maken voor het feest van haar kleinzoon in mei.  Nu moest ik daar even over nadenken,. maar ik zag de uitdaging wel zitten.  Gisteren vernomen dat alles pico bello in orde was! Mooi en lekker. En dan zijn wij ook uiterst tevreden.

3 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Sofie schreef:

  Waaw, gewoon prachtig zeg! Ik bak ook heel graag maar in zo een figuurtjes maken met veel details ben ik echt slecht. Dit is zeer goed gelukt!!

 2. Heel mooi! Fondant is een zalig product om mee te werken.

 3. Christine schreef:

  Gewoonweg supermooi Anke! Opdracht geslaagd hoor!
  Liefs
  Christine

Wil je iets delen? Heb je een vraag? Altijd fijn om iets van je te lezen!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.