Keramiek uit de Dordogne

Zoals ik gisteren al vertelde, kon ik de keramiek niet weerstaan van Atelier Des Loys.

Keramiek Atelier Des Loys
Potje, knoflookschaaltje en olielampjeHet appeltje is een gewoon potje, maar vond het zo mooi, en helemaal niet zo duur (en toch uniek) dat ik het moest hebben. Het voorste schaaltje is eigenlijk om knoflook fijn te maken. Zoiets had ik al en dat werkt echt heel goed, maar je kan het ook als gewoon schaaltje gebruiken. En rechts is een olielampje… dat gewoon op slaolie werkt :-). Ik ben dus klaar voor gezellige warme zomeravonden, …

Groetjes

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. Christine schreef:

    Schitterend! Ook de kleuren zijn prachtig!
    Liefs
    Christine

Wil je iets delen? Heb je een vraag? Altijd fijn om iets van je te lezen!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.