Koken op de plancha

Deze week was ik samen met een aantal andere collega bloggers te gast bij Sarah van Tasting Lifestyle voor een diner waarbij de  Indoor Plancha centraal stond.  (En daarmee bedoelen we uiteraard de bakplaat, niet het strijkijzer… )

Het is altijd fijn om mede-bloggers te ontmoeten om ervaringen en ideeën uit te wisselen en dat in combinatie met een diner.

Mijn tafelgenoten waren:
Bart van Nullam Microwaveum, Stephanie van Koken op Hakken, Manon van Macaron Manon, Caroline van Avocado van de Duivel, en Myriam van Hap & Tap!

Een volledig menu van voorgerecht tot nagerecht gemaakt op de Indoor Plancha. Mijn interesse was dadelijk gewekt.

Hetgeen me direct opviel was het grote oppervlak waardoor het erg geschikt is om ineens grotere hoeveelheden te kunnen bereiden, mocht dit nodig zijn. Een pan is nu eenmaal op dat vlak eerder beperkt. Het is ook snel schoon te maken, wat altijd een pluspunt is.

Bovendien biedt het ook een uitstekend alternatief voor een outdoor BBQ als je geen terras of tuin hebt.

Als ambassadrice voor Forge Adour had Sarah een eigen menu samengesteld. Zeker zowel het voorgerecht als nagerecht zullen bij mij ook nog eens worden herhaald. Voor de recepten verwijs ik graag naar Tasting Lifestyle.

Je hoeft trouwens niet over een Plancha te beschikken om dit menu te maken. Dus neem zeker een kijkje.

Processed with VSCO
Processed with VSCO

smakelijkgroen

 

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. Bedankt voor je leuke artikel!! <3

Wil je iets delen? Heb je een vraag? Altijd fijn om iets van je te lezen!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.