100 ggeitenkaasik gebruik soms ook feta, gebruik ook gerust meer naar smaak.
2el pompoenpitoliefacultatief - maar geeft net dat ietsje meer smaak!
pompoenpitten (even gegrild) optioneel
Wat moet je doen?
Verwarm de oven voor op 200 °C.
Snij de pompoen in blokjes (niet te klein) en leg ze in een ovenschaal.
Meng de poedersuiker met een snuifje zout en bestrooi er de pompoen mee. Besprenkel met olijfolie en zet 15 à 20 minuten in de oven, of tot de pompoen goudbruin is.
Kook de pasta volgens de aanwijzingen. Giet af en meng met de pompoen, rucola, olijven en kaas.
Breng op smaak met peper en zout. Werk eventueel af met pompoenpitolie.
Notities
Bron: bij mij is dit het boekje Budget -koken , maar ik heb het ook teruggevonden op de website http://www.libelle-lekker.be/recepten/eten/2268/linguine-met-pompoen-en-rucola">Libelle Lekker
Trefwoord feta, Pasta, Pompoen
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Laat ons weten hoe het was in een reactie hieronder