Ga terug
+ servings
Hartige wafels
Afdrukken Pin
0 van 0 stemmen

Hartige wafels

Maaltijd Lunch, Ontbijt
Totale tijd 30 min
Aantal 8 wafels
Auteur Anke Morreel

Wat heb je nodig?

  • 200 g zelfrijzende bloem gezeefd
  • 100 g boter op kamertemperatuur
  • 2 eieren
  • 60 à 70 ml melk
  • handvol geraspte gruyère of emmental
  • gehakte bieslook naar smaak
  • wafelijzer

Wat moet je doen?

  • Klop met een mixer een glad beslag van de bloem, boter, eieren en melk.
  • Spatel de kaas en gehakte bieslook door het beslag.
  • Verwarm het wafelijzer op hoge temperatuur. (zie gebruiksaanwijzing van je machine).
  • Bak hiervan 8 wafels en kies jouw topping naar keuze!
Heb je dit recept geprobeerd? Vermeld @donnacaramella of tag #donnacaramella!
Delen op Facebook