Ga terug Email Link
+ servings
Hartige wafels

Hartige wafels

Anke Morreel
No ratings yet
Totale tijd 30 min
Gang Lunch, Ontbijt
Porties 8 wafels

Materiaal

  • wafelijzer

Wat heb je nodig?
  

  • 200 g zelfrijzende bloem gezeefd
  • 100 g boter op kamertemperatuur
  • 2 eieren
  • 60 à 70 ml melk
  • handvol geraspte gruyère of emmental
  • gehakte bieslook naar smaak

Wat moet je doen?
 

  • Klop met een mixer een glad beslag van de bloem, boter, eieren en melk.
  • Spatel de kaas en gehakte bieslook door het beslag.
  • Verwarm het wafelijzer op hoge temperatuur. (zie gebruiksaanwijzing van je machine).
  • Bak hiervan 8 wafels en kies jouw topping naar keuze!
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Laat ons weten hoe het was in een reactie hieronder
of vermeld @donnacaramella / tag #donnacaramella!