Hapje met gerookte kabeljauw
Een ideaal snel klaar hapje voor de feestdagen
Prevent your screen from going dark
Gang Hapjes
Keuken Europees
- ¼ komkommer in fijne blokjes
- 75 g rucola een beetje gehakt
- 75 g veldsla of waterkers
- 4 lenteuitjes fijn gesneden in ringetjes
- 125 g gerookte kabeljauw of forel
Dressing
- 2 el olie
- 1 el mosterd
- ½ el honing
- ½ el azijn
- peper en zout
Meng alles voor de dressing en breng op smaak met peper en zout.
Doe hetzelfde met de komkommer, lenteui, waterkers en rucola.
Op het moment dat je gaat serveren meng je de dressing door de salade.
Doe dit in een mooi glaasje of op een cracker en werk af met stukjes gerookte kabeljauw of forel.
Trefwoord gerookte kabeljauw, rucola, veldsla
Laat ons weten hoe het was in een reactie hieronder