Ga terug Email Link
+ servings
pasta met scampi en garnalen

Pasta met scampi en garnalen

Anke Morreel
No ratings yet
Gang pasta
Keuken Italiaans
Porties 2

Wat heb je nodig?
  

  • Scampi's 5-6 per persoon
  • 200 ml visbouillon
  • 1-2 rode paprika's
  • 1 teentje look gehakt
  • 150 gr garnalen
  • 1 potje room 250ml
  • scheutje cognac of gelijkaardig kan ook worden weggelaten
  • 2 kl mosterd
  • gehakte peterselie
  • 250 gr pasta tagliatelle

Wat moet je doen?
 

  • Eerst en vooral de scampi's pellen en het darmkanaal verwijderen.
  • Zet een kookpot op om de pasta te koken volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • De paprika's in reepjes snijden en samen met de fijngehakte look eventjes aanstoven in olijfolie.
  • De visbouillon bijvoegen en voor de helft laten inkoken.
  • Dan de cognac bijvoegen, de room en de mosterd. (goed roeren voor de binding!)
  • Doe dan de scampis erbij. Voeg op het laatste de peterselie er aan toe samen met de garnalen.
  • Giet de pasta af en meng de pasta met de saus. (je kan het ook apart opdienen)
Trefwoord garnalen, Pasta, scampi
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Laat ons weten hoe het was in een reactie hieronder
of vermeld @donnacaramella / tag #donnacaramella!