Verwarm de olie in een hapjes pan en stoof de ui ongeveer 5 minuten tot deze zacht is.
1 ui (140 g), gesnipperd
Voeg het wit van de lente-ui toe en bak de lente-ui nog 2 minuten samen met de ui.
6 lente-uitjes, in fijne ringetjes, wit en groen apart
Doe er vervolgens de groene peper bij en de tomaten en meng goed door elkaar.
1 groene peper fijn gehakt, 2 tomaten, in fijne blokjes
Voeg nu ook de erwtjes toe.
225 g erwtjes, geblancheerd
Voeg ook het zout, garam masala, kurkuma en zwarte peper toe.
1 tl zout, 1 tl garam masala, 1/2 tl kurkuma, zwarte peper naar smaak
Roer de rijst door het ui mengsel en bak de rijst nog 4 tot 5 minuten tot alles warm is.
200 g basmatirijst
Werk af met het groen van de lente-ui.
6 lente-uitjes, in fijne ringetjes, wit en groen apart