rode lompviseitjes of het vegan alternatief van caviart
room
citroensap
Wat moet je doen?
Voor het zwart-wit hapje
Snij fijne stukjes kaas ter grootte van het toastje. Leg een stukje kaas op een toastje en werk af met de lompviseitjes en een beetje bieslook of fijn gesneden lente ui. (of smeer een beetje ricotta op een toastje)
Voor het witloofhapje
Maak de witloofblaadjes los van elkaar en leg op elke blaadjes een beetje salademix. Leg er een ansjovis of sardientje op en werk af met een paar stukjes kerstomaat.
Voor het mosselhapje
Meng een beetje room met een paar druppels citroensap. Voeg de blokjes komkommer toe, gevolgd door de gekookte mosselen. Schep enkele mosselen in een klein glaasje. Werk af met de rode lompviseitjes.
Trefwoord ansjovis, mosselen, witloof
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Laat ons weten hoe het was in een reactie hieronder