Ga terug Email Link
+ servings
aardappelsalade met yoghurt

Aardappelsalade met yoghurt en nigellazaad

Anke Morreel
No ratings yet
Gang Bijgerecht
Keuken Midden-Oosten
Porties 4

Materiaal

  • Kookpot

Wat heb je nodig?
  

  • 500 g krieltjes (of gewone aardappelen)
  • 1 knoflookteentje, geperst
  • 4 lenteuitjes, gehakt
  • 1 tl nigellazaad
  • 3 el olijfolie
  • peper en zout
  • 4 el Griekse yoghurt

Wat moet je doen?
 

  • Kook de aardappeltje gaar in gezouten water.
  • Terwijl de aardappeltjes koken je je de dressing al maken.
  • Doe hiervoor de yoghurt, knoflook, nigellazaad, olijfolie in een kom en meng goed. Voeg naar smaak peper en zout toe.
  • Als de aardappelen gaar zijn, kan je ze afgieten. Snij ze in grove stukken en voeg bij de dressing en meng goed.
  • Werk eventueel af met nog een beetje extra lente-ui en/of nigellazaad
Trefwoord aardappelen, yoghurt
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Laat ons weten hoe het was in een reactie hieronder
of vermeld @donnacaramella / tag #donnacaramella!