Pizza: Review van Domino’s pizza

Deze week heb ik met 5 andere collega’s de pizza’s van Domino’s pizza uitgetest tijdens onze lunchpauze. Aangezien we nooit allemaal samen tegelijkertijd op bureau zijn, moest er wat geswitcht worden in onze agenda’s, maar dat hadden we er wel voor over. Het was een aangenaam samenzijn. Wat we van onze pizza’s vonden? Dat kan je hieronder lezen.  Maak bovendien kans op een bon voor 1 + 1 gratis medium pizza bij afhaling. 

pizza

Ik had een kleine enquête opgesteld zodat iedereen anoniem zijn mening kon geven. Met 5 op 6 stemmen binnen kunnen we een duidelijke conclusie maken.

Hoe tevreden ben je over het aanbod?

Het aanbod is bijzonder ruim! Je kan je eigen pizza samenstellen, je kan je hem in 2 delen en elke deel afzonderlijk samenstellen, je hebt vegan pizza’s, glutenvrije pizza’s, …echt voor elk wat wils. 

Afhankelijk van het type p kan je kiezen tussen 3 verschillende bodems, 3 verschillende sausen voor de basis, 3 verschillende formaten, … met andere woorden: 1001 combinaties zijn er mogelijk.  

Wat soms ook interessant kan zijn is dat je  op een pizza een ingrediënt kan weglaten, en vervangen door een ander ingrediënt (zonder meerprijs voor max 2 wijzigingen) of er bijvoorbeeld extra kaas op doen. 

Wat ik zelf wel miste bij de ingrediënten  waren ansjovis en artisjokken die toch redelijk klassiek horen bij een keuze.  Al bij al een mooie evaluatie.

1 = niet erg tevreden 5 =zeer tevreden

Zag de pizza eruit zoals je had verwacht?

Je kent dat wel: je ziet een foto van een gerecht, maar de realiteit is heel iets anders? Wel nu, dit viel reuze mee. Ook hier een mooi resultaat van tevreden tot zeer tevreden. Qua beleg was het zoals het werd beloofd. 

1 = niet erg tevreden 5 =zeer tevreden

Hoe vond je de smaak?

De smaak! Die kan vaak zeer teleurstellend zijn:   te zout, te flauw , te droog,  te vettig, … je komt het allemaal wel eens tegen.  Maar kijk, ook hier had niemand te klagen. Lekker korst, goede smaak, … Een mooie score van tevreden tot zeer tevreden. 

1 = niet erg tevreden 5 =zeer tevreden

Zou je opnieuw pizza’s bestellen bij Domino’s pizza?

De kans dat we zo een lunch volgend jaar nog eens gaan herhalen is zeer groot! 

1 = niet helemaal zeker 5 =zeker en vast!

Wat vond je van de levering?

Een groot nadeel is dat Domino’s pizza (nog) niet overal aanwezig is. Zo kan ik dit zelf niet bij mij thuis laten leveren. En het is ook veel te ver om er zelf om te gaan. Het is dus afhankelijk van waar je woont of je bij Domino’s pizza terecht kan.

Nog enkele bemerkingen die naar boven kwamen: 

Als je veel pizza’s besteld, is het wel handig om te weten welke pizza er in welke doos zit. Dat staat er wel op, maar in hele kleine letters op de zijkant.

Als je met coupons wil bestellen, moet je eerst de coupon ingeven of het loopt fout. (meestal moet je een code pas op het einde ingeven, hier dus niet, let er dus even op)

Ook zin gekregen in een pizza? En dat met korting?

Maak kans op een 1 van de 2 bons voor 1 medium pizza + 1 medium pizza gratis.
Wat moet je doen? Like en volg mijn pagina en vertel me met wie je pizza wil eten en waarom. Deelnemen kan tem 30 november. Zaterdag 1 december wordt de winnaar bekend gemaakt, en krijgt van mij de boncode. 
Deelenemen kan ook via instagram

Wil je iets delen? Heb je een vraag? Altijd fijn om iets van je te lezen!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.