Mijn eerste “echte” kookboek dat ik ooit kocht was dat van Jamie Oliver “The Naked Chef”. Op dat moment wist ik nog niet dat dit het eerste van velen zou zijn.
Ik blijf nog steeds fan van Jamie.
Onderstaand licht aangepast receptje komt het het 30 minuten kookboek.
Echt weer eentje van weinig moeite, veel smaak! Zoals we dat graag hebben. En veggie, maar ook de carnivoren moeten dit niet uit de weg gaan!
Wat heb je nodig?
100gr pijnboompitten
5 eieren
300 gr fetakaas (een pakje is iets minder, dus je kan je tot 1 pakje beperken)
50 gr geraspte kaas (ik gebruikte emental)
gedroogde oregano
1 citroen (rasp van)
400 gr spinazie (mag wat meer zijn, daar zal je niet van merken)
filodeeg (in koelvak bij Colruyt, of diepvries van Delhaize zeker te vinden)
Zet in de overn: ongeveer 18 tot 20 minuutjes.
Smakelijk!