Een dikke proficiat

Om het af te leren… nog eens een kaartje. Deze is voor onze buurjongen. De nummer 3 heb ik met de printer op blauw papier afgedrukt, en nadien zo mooi mogelijk uitgeknipt. De tekst is met Versamark afgedrukt. Geweldige inkt vind ik dat. En de tekst kan je voor verschillende gelegenheden gebruiken.
En dan een bijpassende omslag gemaakt. Het neusje van dat beertje heb ik wat geëmbossed met doorzichtig poeder. (eerst met embossing stift aangestipt)
Eenvoudig en simpel. Meer hoeft dat niet te zijn vind ik.

Een dikke proficiat

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. Ilse schreef:

    Heel mooi kaartje , jij bent er weer goed ingevlogen zie ik !!!

Wil je iets delen? Heb je een vraag? Altijd fijn om iets van je te lezen!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.