Welkom

Welkom op mijn blog. Laat je inspireren met eenvoudige en lekkere gerechten. Van soep tot brood, van hapjes tot dessert. Laat zeker eens een reactie achter.
info@donnacaramella.be

Pittige wortelsoep, de zon in je bord.

Deze pittige wortelsoep brengt direct de zon in je bord. Bovendien is het een voedzame, gezonde maaltijd en snel klaar. Gezonde fastfood dus.

Pasta met worst en broccoli = winterpasta

Pasta met worst en broccoli. Een winterpasta om het nieuwe jaar in te gaan. Enkele eenvoudige ingrediënten, snel klaar en overheerlijk.

Bonenstoofpotje met worst, echt comfort food

Dit bonenstoofpotje met worst doet je huis fantastisch geuren. Echt comfort food voor jong en oud zonder veel moeite. Kies voor kwaliteitsworstjes en verse bloedworst en/of chorizo voor het beste resultaat.


Empanada uit de oven (gallega)

Empanadas heb je in alle vormen en maten en met verschillende vullingen. Ze zijn dan ook zeer populair bij jong en oud. In Spanje verkopen ze speciaal empanada deeg, maar wij maken het uiteraard zelf en maken 1 grote empanada die we bakken in de oven. Wat een heerlijke geur!

Linzensalade uit Falastin: een schot in de roos

Linzen en ik dat ging niet goed samen. Maar deze linzensalade zag er zo lekker uit in Falastin dat ik me er toch aan gewaagd heb. Intussen heb ik het al enkele keren gemaakt omdat het gewoonweg heerlijk is en bij alles past. Het staat ook gewoon geweldig op een (feest) tafel. Als je nog…

Pasta met pompoen en feta, een perfecte combinatie

Pasta met pompoen en feta is een winnende combinatie. Een heerlijke vegetarische pasta die er ook nog eens feestelijk uitziet.