3-luik in groen en blauw

Eens een ander formaat dan anders… dit is voor de communie/lentefeest van een neefje van mijn vriend.
Ik kan er dan wel niet bij zijn, de cadeautjes zullen wel gegeven worden, met een leuk kaartje erbij. Zonder strikjes of te veel frutsels ;-). Het Me to you beertje komt weer van pas. Een ook de “Dikke Proficiat” tekst, is een all-rounder. Nog afgewerkt met de tekst op krimpplastiek. En nu ga ik me verder op mijn Spaans storten, volgende week examen!

2 reacties Voeg uw reactie toe

  1. Christine schreef:

    Prachtig gedaan Anke!
    Liefs
    Christine

  2. Sofie schreef:

    Dat zijn 3 kaarten ineen! Schattig met dat me to you beertje !

Wil je iets delen? Heb je een vraag? Altijd fijn om iets van je te lezen!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.