Appletini met Elixir d’ Anvers

Af en toe mag het… een beetje chauvinisme. De likeur van ’t Stad.  “De Elixir d’ Anvers”. De naam alleen al is geweldig.

Ik geef het toe, je moet het lusten, maar in deze cocktail ga je het zeker lusten! Ideaal als een feestelijk aperitief.

Deze likeur wordt nog steeds ambachtelijk gemaakt, en hiervoor zijn 32 kruiden en planten nodig. Dit resulteert in een bijzondere gele kleur en smaak.

Bovendien zou het helpen bij maag of buikklachten… 🙂

aplletiniklein

Wat heb je nodig?

10 cl bio appelsap
5 cl Elixir d’Anvers
3 cl vers gefilterd limoensap
1 schijfje limoen
ijsblokjes

Wat moet je doen?

Meng de Elixir d’Anvers en het appelsap samen met het limoensap in een mix glas.
Serveer het met voldoende ijs en nog limoenzeste.

Meer info: link

smakelijkgroen (euh Santé!)

 

Wil je iets delen? Altijd fijn om iets van je te lezen!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.